• Network Rail Reception Refurbishment

Network Rail Reception Refurbishment

Project Details:

  • Project Name: Network Rail Reception Refurbishment
  • Client: Network Rail
  • Value: £44,000
  • Location: Birmingham

Project Description

The main reception area of Network Rail’s office within the Mailbox complex was completely refurbished. Works included an internal strip out of the area and an adjacent office which was refurbished. Decorations and floor finishes were carried out including the installation of new lighting and small power re-configuration. The reception desk itself was changed to a bespoke, modern, user friendly, oak finished desk and new digital imagery was mounted on all walls within the reception area. This had to be done out of hours during the evening due to the scale of the montage. 24 hour access through reception was needed so we co-ordinated the cordoning off of areas for works to be carried out safely.