• Finsbury Dials

Finsbury Dials

Project Details:

  • Project Name: Finsbury Dials
  • Client: Post Office Ltd
  • Value: £5.3 million
  • Location: London

Project Description

The project consisted of the detailed refurbishment of the ground, first and second floors of Finsbury Dials to create a new headquarters for the Post Office Ltd. The works included the construction of new internal divisions, new floors, walls and ceilings as well as full decorations and bespoke joinery throughout. The works were undertaken in the busy London city centre environment with restricted access and egress, whilst also ensuring that noisy and dusty works didn’t disrupt offices on the upper floors of the building. The Client and Architect’s high expectations were fully met and the modern and improved facilities were delivered by ensuring stringent quality control procedures were followed throughout the programme of works.

Testimonial

Finsbury Dials will be a milestone in our history. It is a totemic change, and I am confident it will play a huge part in making us a more open, agile and innovative business. I want to congratulate the teams working on the project and thank them for the stunning job. Thank you to Shaylor Group for the talent, application and extraordinary commitment to this project. The company have achieved something extraordinary, and I am so proud of them.”
Paula Vennells, Chief Executive - Post Office Limited